Pravila uporabe...

Pri uporabi spletne strani Pregovor.com veljajo naslednja pravila:


1. Zasebni podatki

Pregovor.com ščiti vaše zasebne podatke. Podatki, ki jih prostovoljno posredujete ali vpišete v obrazce na spletni strani ne bodo posredovani tretjim osebam, ne bodo uporabljani za spam sporočila ter zlorabljani na kakršen koli način. Vaš posredovani email bomo avtomatsko dodali na našo mailing listo z namenom občasnega obveščanja o dogajanjih na spletni strani. Iz mailing liste se lahko tudi izbrišete kadar koli to želite. Potrebno je le odgovoriti na naš email z besedo "NE". To je vse!


2. Spletna stran in dostopnost

Pregovor.com ne garantira da bodo vse podstrani portala vedno dostopne in brez nobenih napak. Zato tudi ne moremo biti odgovorni, če bi to povzročilo kakršno koli škodo za uporabnika. Upravljavci spletno stran lahko širijo, zmanjšujejo ali le spreminjajo kadar koli, brez vnaprejšnje napovedi in razloga.


3. Vsebina

Pregovor.com je spletna stran ustvarjena z namenom informiranja in izobraževanja zainteresirane javnosti. Vsa vsebina na portalu je na voljo uporabnikom za kopiranje, prezentiranje, citiranje, oblikovanje po lastni želji in tiskanje pod pogojem da vsebina ni spremenjena in da je vir od kod je bila vsebina povzeta naveden. Uporabniki lahko uporabljajo vsebino le v nekomercialne in neprofitabilne namene.


4. Avtorske pravice

Pregovor.com spoštuje avtorske pravice. Pri vseh vsebinah, katerih Pregovor.com ni avtor, so viri informacij ustrezno navedeni. Pri vsakem pregovoru ali citatu je avtor naveden. Če se vam zdi da Pregovor.com na kakršen koli način krši avtorske pravice, prosimo da nas nemudoma kontaktirate (obrazec za kontakt) in bomo ob ustreznih dokazih sporno vsebino takoj umaknili iz spletne strani!


6. Povezave in oglaševanje

Pregovor.com na svojih podstraneh uporabnikom ponuja različne povezave (linke), ki jih vodijo na druge spletne strani za katere smo ocenili da bi uporabnikom lahko bile koristne. Stran vam ponuja tudi povezave naših izbranih poslovnih partnerjev in oglaševalcev. Pregovor.com ne odgovarja za točnost in dostopnost informacij na povezanih straneh. Povezave na zunanje spletne strani niso na noben način del portala Pregovor.com in naš portal ne bo na noben način odgovoren za odločitve sprejete na temelju informacij iz spletnih straneh za katere smo omogočili povezavo. Poleg tega, Pregovor.com ni odgovorna za morebitno napačno prezentiranje in izjave naših oglaševalskih partnerjev. Spletne povezave na našo spletno stran so dobrodošle.Nazaj na kategorije

Pogoji:

Pregovori, misli, citati in verzi objavljeni na spletnih straneh Pregovor.com so last navedenih avtorjev. Ljudski pregovori in pregovori neznanih avtorjev se smatrajo za javno dobro.

Vsi pregovori in citati so objavljeni izključno zaradi informiranja in izobraževanja javnosti. Več o tem lahko preberete v pravilih uporabe.